1. Se pune apa cu sare la fiert pentru spagetti. Se fierb, tinandu-se cont de instructiunile de pe pachet, se scurg si se amesteca cu o lingura de margarina.
2. Legumele se curata, se spala. Gulia, telina si morcovul se rad pe razatoarea mare. Gulia se taie felii de 1cm. grosime. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt.
3. Se pune restul de margarina intr-o tigaie, se lasa sa se topeasca, apoi se adauga legumele si se calesc, pe foc mic.
4. Se adauga spagetti, frisca de gatit, supa de legume din cubulet si se lasa sa dea clocot. Se sareaza, pipereaza si se presara patrunjel verde tocat.
Se aseaza intr-un bol, se presara parmezan ras si busuiocul verde tocat si se serveste cu un vin alb sec.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu