1. Se incinge uleiul si se caleste prazul curata, spalat si taiat rondele. Se adauga smantana, se presara nucsoara, sare, piper si se pune broccoli. Se lasa sa dea cateva clocote.
2. Se fierb spagetti-le in multa apa sarata-al dente-, se scurg si se amesteca cu compozitia de broccoli.
3. Se prepara placintele: cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa sarata, se scurg si se prepara un pireu. In ulei se caleste prazul tocat marunt, care se amesteca cu cartofii, cu ouale, pesmetul, busuiocul, sarea si piperul. Din aceasta compozitie se fac placintele, care se frig in putin ulei, pe ambele parti.
Pe un platou se pune compozitia de spagetti si broccoli, iar alaturi placintelele de praz. Se orneaza cu frunzulite de busuioc si felii de rosii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii