Orezul spalat si ales de impuritati, si lasat la umflat in apa rece. Ceapa si morcovul va fi tratat cu respect din partea noastra si impreuna cu ciupercile le tocam marunt si le calim in ulei.
Peste aceasta compozitie calita punem orezul umflat, nuca macinata, bulionul, si verdeata tocata marunt.
Asezonam cu sare si piper si omogenizam. Intr-un vas separat punem apa cu otet sau sare de lamaie si oparim frunzele care le avem pentru a impacheta.
In vasul in care fierbem punem un strat de frunze dupa care asezam sarmalutele cata facute. Peste ultimul rand acoperim cu alte frunze si facem completarea cu apa pana la nivelul frunzelor. Le punem la foc mic si sa avem grija la fragezimea frunzelor si la timpul de fierbere.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii