Seara pui la inmuiat in apa rece, in vase diferite, lintea si fasolea uscata, iar a doua zi le pui la fiert in alta apa si le dai 2-3 clocote.
Alegi frunzele de varza pt infasurat sarmalele, iar ce ramane o toci fideluta si o pui pe fundul oalei. Toci ardeiul, ceapa, dai morcovul pe razatoare. Le calesti pe toate in ulei,adaugi boiaua,orezul, lintea si fasolea scurse de zeama, jumatate din sucul de rosii, condimentul, cimbrul, mararul, piper, si sare daca mai este nevoie.
Se amesteca toata compozitia si se infasoara sarmalele. Se pun in oala, se toarna sucul de rosii ramas, mai presari cimbru, piper si sare dupa gust, pui apa cat sa le acoperi si le fierbi la foc mic.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii