Se fierb cartofii in coaja, se lasa putin la racit dupa care se curata.
Se taie dupa preferinta rondele sau cubulete.
Intr o craticioara se pune uleiul ceapa si otetul pe foc se adauga zaharul si sare dupa gust. Se lasa pana se lasa pe foc pana se inmoaie ceapa.
Ouale se taie si ele bucati se adauga la cartofi la fel si gogosarul murat si cimbrul.
Ceapa se pune calda peste cartofi se invarte incet sa nu zdrobim cartofi.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii