Fierbem pastaile curatate si rupte in bucati mai micute in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg si se pun intr-o tigaie cu putin unt, se adauga vegeta, usturoiul maruntit si se asezoneaza.
Amestecam cu o lingura de lemn sa nu se prinda de tigaie (nu foarte mult, ele sunt tare fragede si incep sa se sfarame) si varsam deasupra smantana. Lasam cam 3-4 minute pe foc dupa care adaugam mararul.
Servim calde cu mamaliguta sau paine proaspata. Sunt foarte bune si reci.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii