Fierbem pastaile curatate si rupte in bucati mai micute in apa cu sare. Cand sunt gata se scurg si se pun intr-o tigaie cu putin unt, se adauga vegeta, usturoiul maruntit si se asezoneaza.
Amestecam cu o lingura de lemn sa nu se prinda de tigaie (nu foarte mult, ele sunt tare fragede si incep sa se sfarame) si varsam deasupra smantana. Lasam cam 3-4 minute pe foc dupa care adaugam mararul.
Servim calde cu mamaliguta sau paine proaspata. Sunt foarte bune si reci.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO prajitura rapida si delcioasa, cu fructe de sezon.
Desert prajitura cu caise si zmeuraEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii