Taiati fideluta ciupercile curatate si caliti impreuna cu ceapa, in ulei incins, amestecand continuu, pana scade zeama lasata de ciuperci. Adaugati cartofii cruzi, curatati de coaja si rasi pe razatoarea mare. Lasati pe foc, amestecand mereu pana ce cartofii sunt facuti pe jumatate si inmuiati bine.
Condimentati cu sare, piper, boia si chilli, optional, dupa gust, omogenizati bine si lasati la racit.
Inglobati apoi, ouale batute impreuna cu usturoiul, patrunjelul verde, iar la sfarsit cubuletele de sunca presata si amestecati bine.
Turnati compozitia intr-un vas ceramic termorezistent, uns cu unt si tapetat cu faina, apoi nivelati. Ornati cu ardei rosu, fasii de rosii si presarati uniform cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc mediu, pana ce cascavalul este topit si marginile se rumenesc usor.
Serviti portionat, cat este cald.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii