Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se curata de coaja si se taie felii. Vinetele si dovlecelul se curata de coaja, se taie felii si se prajesc putin in ulei in tigaie pana se inmoaie putin. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu legumele (eu am avut legume la congelator), cu putina sare pana se inmoaie putin apoi adaugam carnea tocata si se mai lasa pe foc cam 20-25 minute pana se patrunde bine carnea. Sa nu uitam si de pasta de ardei cam 1 lingura buna.
Intr-o tava mai mare unsa cu unt putin punem un strat de cartofi, branza, vanata, dovlecel apoi carne, branza si iar un strat de cartofi, vanta, dovlecel, carne, branza deasupra sa raman cartofi si branza. Se da la cuptor circa 30-35 minute pana capata o culoare maronie.
Este o mancare foarte satioasa si gustoasa.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii