Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se curata de coaja si se taie felii. Vinetele si dovlecelul se curata de coaja, se taie felii si se prajesc putin in ulei in tigaie pana se inmoaie putin. Intr-o tigaie se caleste ceapa cu legumele (eu am avut legume la congelator), cu putina sare pana se inmoaie putin apoi adaugam carnea tocata si se mai lasa pe foc cam 20-25 minute pana se patrunde bine carnea. Sa nu uitam si de pasta de ardei cam 1 lingura buna.
Intr-o tava mai mare unsa cu unt putin punem un strat de cartofi, branza, vanata, dovlecel apoi carne, branza si iar un strat de cartofi, vanta, dovlecel, carne, branza deasupra sa raman cartofi si branza. Se da la cuptor circa 30-35 minute pana capata o culoare maronie.
Este o mancare foarte satioasa si gustoasa.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii