Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se curata de coaja si se taie felii. Vinetele si dovlecelul se cuarta de coaja, se taie felii si se prajesc putin in ulei in tigaie pana se inmoaie putin.
Intr-o tigaie se caleste ceapa cu legumele cu putina sare pana se inmoaie putin, apoi adaugam carnea tocata si se mai lasa pe foc cam 20-25 minute, pana se patrunde bine carnea. Sa nu uitam si de pasta de ardei cam 1 lingura buna.
Intr-o tava mai mare unsa cu unt putin, punem un strat de cartofi, branza, vanata, dovlecel, apoi carne, branza si iar un strat de cartofi, vanata, dovlecel, carne, branza deasupra sa ramana cartofi si branza. Se da la cuptor circa 30-35 minute, pana capata o culoare maronie.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii