Am fiert cartofii cu morcovul dupa care i-am lasat sa se racoreasca.
Batem ouale crude fara sa introducem prea mult aer, varsam sucul de lamaie, adaugam ceapa maruntita si legumele. Taiam felii ouale fierte le amestecam cu compozotia deja formata. Saram, piperam dupa gust.
Incingem cuptorul la 180 - 200 grade C, varsam intr-un vas ce merge la cuptor ulei si intindem pe tot vasul (cantitatea sa fie cam 2 linguri). Bagam vasul la cuptor asteptam sa fie incins, il scoatem cu atentie si varsam compozitia de minina.
Lasam sa se coaca cam 1 ora. Servim cu salata si cu lamaie.
Pofta buna!
Ca minina sa nu fie uscata pastrati apa de la fiertul legumelor si inainte cu 5 minute de a o scoate din cuptor, varsati 2 polonice pe toata suprafata.
Daca doriti sa incercati reteta cu piept de pui, fierbeti pieptul in apa cu sare si folositi zeama fierturii pentru inmuierea mininei.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO prajitura delicioasa,cand o fac uit masura:)))) cu cat mai multa zmeura cu atat e mai buna.
Desert prajitura cu zmeuraCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii