Am fiert cartofii cu morcovul dupa care i-am lasat sa se racoreasca.
Batem ouale crude fara sa introducem prea mult aer, varsam sucul de lamaie, adaugam ceapa maruntita si legumele. Taiam felii ouale fierte le amestecam cu compozotia deja formata. Saram, piperam dupa gust.
Incingem cuptorul la 180 - 200 grade C, varsam intr-un vas ce merge la cuptor ulei si intindem pe tot vasul (cantitatea sa fie cam 2 linguri). Bagam vasul la cuptor asteptam sa fie incins, il scoatem cu atentie si varsam compozitia de minina.
Lasam sa se coaca cam 1 ora. Servim cu salata si cu lamaie.
Pofta buna!
Ca minina sa nu fie uscata pastrati apa de la fiertul legumelor si inainte cu 5 minute de a o scoate din cuptor, varsati 2 polonice pe toata suprafata.
Daca doriti sa incercati reteta cu piept de pui, fierbeti pieptul in apa cu sare si folositi zeama fierturii pentru inmuierea mininei.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii