Lasam nautul la hidratat peste noapte, pentru ca fierbe greu. Il punem la fiert si il lasam in apa pina se inmoaie. Calim ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul si morcovul dat pe razatoare in ulei incins si adaugam pasta de tomate. Adaugam si nautul fiert si mai lasam 25 min pe foc. Potrivim sare, piper, oregano. La urma punem si mararul. Foarte bun !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii