Mancarica de naut

Portii
1
Timp pregatire
61 minute
Timp coacere
61 minute
Complexitate
medie
Mancarica de naut

Ingrediente

  • 250 g naut
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 75 ml ulei
  • 4 linguri paste tomate
  • 2 ardei grasi
  • oregano
  • piper
  • marar

Mod de preparare

Lasam nautul la hidratat peste noapte, pentru ca fierbe greu. Il punem la fiert si il lasam in apa pina se inmoaie. Calim ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul si morcovul dat pe razatoare in ulei incins si adaugam pasta de tomate. Adaugam si nautul fiert si mai lasam 25 min pe foc. Potrivim sare, piper, oregano. La urma punem si mararul. Foarte bun !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Biscuiti prajiti-Banane prajite
3
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Afumatura la untura
4
Prajitura cu ciocolata si cocos
5
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Parteneri
Chec de biscuiti cu ciocolata
Bucataras.RO

Chec de biscuiti cu ciocolata

Un adevarat deliciu...daca va place gustul salamului de biscuiti al copilariei...sigur atunci aceasta reteta va va cuceri pe...

Chec de biscuiti cu ciocolata
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti