Spalam ardeiul gras si il coacem bine pe toate partile. Cat timp ardeii se rumenesc frumos pe toate partile, curatam rosiile de pielite si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Cine doreste le poate da prin masina de tocat, insa eu le prefer date pe razatoare. Curatam ceapa, o tocam marunt si o punem la calit, pana se inmoaie si devine sticloasa. Adaugam apoi rosiile si lasam sa fiarba la foc potrivit, pana incep sa scada putin, iar sosul incepe sa se ingroase. Daca rosiile sunt mai acre se adauga o lingura cu zahar. Dupa ce ardeiul s-a copt, se lasa sa se raceasca, se curata de pielite si se pune la scurs. Cand mancarea de rosii a mai scazut, punem ardeiul gras. Eu am curatat ardeii de seminte si i-am taiat fasii subtiri, pentru a evita eventualele neplaceri (in cazul in care ardeiul contine musafiri nepoftiti). Curatam usturoiul, il pisam si il adaugam in sos. Daca mai este necesar, mai adaugam sare. Mai lasam sa dea cateva clocote, apoi oprim mancarica. Este o mancare delcioasa, care merge de minune calda, dar rece este si mai gustoasa.
Este o mancare delcioasa, care merge de minune calda, dar rece este si mai gustoasa.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii