Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute.
Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt, iar 1 catel de usturoi il strivim cu un cutit.
Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cu ustuoiul cateva minute, peste adaugam fasolea verde scursa de apa si le calim si pe acestea cateva minute. Punem si tomatele, o cana cu apa, potrivim de sare si piper si lasam la fiert pana scade toata apa. In ultimele minute adaugam si celalalt catel de usturoi. Cand stingem focul presaram patrunjel verde.
Pofta buna!
O altă prăjitură minunată din caietul de rețete al mamei, prăjitura cu foi fragede, umplută cu orice cremă doriți....
FOI FRAGEDE UMPLUTE CU CREMĂ DE LĂMÂIERetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii