Intr-un vas mai mare punem fasolea la fiert in apa cu sare pentru 15-20 minute.
Intre timp curatam ceapa si o taiem marunt, iar 1 catel de usturoi il strivim cu un cutit.
Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cu ustuoiul cateva minute, peste adaugam fasolea verde scursa de apa si le calim si pe acestea cateva minute. Punem si tomatele, o cana cu apa, potrivim de sare si piper si lasam la fiert pana scade toata apa. In ultimele minute adaugam si celalalt catel de usturoi. Cand stingem focul presaram patrunjel verde.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii