Mancare 7 Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mancare 7 Legume

Ingrediente

  • Ciuperci 400 g
  • Ceapa 2 mici
  • Ardei 2
  • Rosii 3 mai mari (sau o cutie)
  • Praz 3 bucati
  • Vinata 1 mai mare
  • Morcov 2 potriviti
  • Un cub de legume
  • Sare piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se toaca legumele: ceapa marunt, vanata felii, apoi in bucatele de cate 2 cm, morcovul si ardeiul cubulete mici, ciupercile in 4-6 bucati depinde cat sunt de mari, prazul in bucati lungi de 2-3 cm, rosiile se decojesc.

Vanata se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru paste (asa isi elimina apa si are un gust mai bun).

Prazul se opareste cu apa si sare si se scurge.

Se pune la calit ceapa (eu am folosit si frunzele tinere de la praz ) morcovul, cand s-au innabusit se adauga ardeiul, rosiile tocate, vanata, ciupercile si apoi prazul. Se mai adauga apa pana acopera totul, sare piper, cubul de legume si se lasa la foc mic mestecand din cand in cand, pana legumele sunt gata.

Se lasa la foc pana scade, se adauga patrunjelul tocat, apoi se introduce in cuptor pentru 20 min.
Se serveste cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici