Se toaca legumele: ceapa marunt, vanata felii, apoi in bucatele de cate 2 cm, morcovul si ardeiul cubulete mici, ciupercile in 4-6 bucati depinde cat sunt de mari, prazul in bucati lungi de 2-3 cm, rosiile se decojesc.
Vanata se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru paste (asa isi elimina apa si are un gust mai bun).
Prazul se opareste cu apa si sare si se scurge.
Se pune la calit ceapa (eu am folosit si frunzele tinere de la praz ) morcovul, cand s-au innabusit se adauga ardeiul, rosiile tocate, vanata, ciupercile si apoi prazul. Se mai adauga apa pana acopera totul, sare piper, cubul de legume si se lasa la foc mic mestecand din cand in cand, pana legumele sunt gata.
Se lasa la foc pana scade, se adauga patrunjelul tocat, apoi se introduce in cuptor pentru 20 min.
Se serveste cu salata.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii