 
		
	Curatati dovleceii de coaja. Radeti-i pe razatoarea cu gauri mari. 
 Adaugati ouale, branza de vaci / feta, orezul, faina de malai, usturoiul pisat, coriandrul zdrobit, patrunjelul / mararul verde, tocat marunt, omogenizati si condimentati cu sare, piper, dupa gust. Inglobati uleiul. 
 Puneti amestecul intr-un vas termorezistent, uns cu ulei si tapetat cu faina de malai / pesmet. 
 Nivelati si presarati uniform deasupra, faina de malai / pesmet. 
 Separat, bateti ouale cu iaurtul si turnati peste stratul de faina. 
 Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 60 min, la 180 grade sau pana ce este facut si prinde deasupra o crusta frumos aurita. 
 Lasati sa se racoreasca putin in vas, apoi portionati. 
 Serviti gratinul simplu, caldut sau rece. 
Ideal pentru o cina, simplu sau asociat cu un sos de rosii ori iaurt.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii