Curatati dovleceii de coaja. Radeti-i pe razatoarea cu gauri mari.
Adaugati ouale, branza de vaci / feta, orezul, faina de malai, usturoiul pisat, coriandrul zdrobit, patrunjelul / mararul verde, tocat marunt, omogenizati si condimentati cu sare, piper, dupa gust. Inglobati uleiul.
Puneti amestecul intr-un vas termorezistent, uns cu ulei si tapetat cu faina de malai / pesmet.
Nivelati si presarati uniform deasupra, faina de malai / pesmet.
Separat, bateti ouale cu iaurtul si turnati peste stratul de faina.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 60 min, la 180 grade sau pana ce este facut si prinde deasupra o crusta frumos aurita.
Lasati sa se racoreasca putin in vas, apoi portionati.
Serviti gratinul simplu, caldut sau rece.
Ideal pentru o cina, simplu sau asociat cu un sos de rosii ori iaurt.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii