Varza se spala si se taie fasii subtiri.
Ardeiul se curata de seminte, se spala si se in taie bucati lungi si subtiri.
Telina se curata, se spala si se taie in bucati mici.
Castravetele se curata de coaja, se spala si taie in felii groase.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele.
Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne.
Se taie moatele tecilor, apoi acestea se rup in bucati si se spala.
Dovlecelul se curata de coaja si seminte, se spala si se taie cubulete.
Cartoful se curata, se spala si se taie cubulete.
Mazarea se spala.
Toate aceste legume se pun la fiert cu apa cat sa le acopere, cu ulei si sare. Pe parcursul fierberii se mai completeaza cu apa daca este necesar.
La final se adauga rosiile spalate, decojite si taiate marunt.
Cand se ia mancarea de pe foc, se adauga mararul spalat si tocat.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSi am facut un strudel delicios, atat de bun incat s-a mancat prea repede. Adica eu speram sa mai am si a doua zi dimineata...
Strudel cu fructe de padureSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii