Intr-un vas pui hrisca curatata de impuritati, spalata in multe ape reci, acoperita cu apa rece, vasul acoperit si el si se lasa pana a doua zi .
 Toate legumele curatate, spalate, taiate cuburi sau rondele dupa preferinta, mai putin rosiile, sunt puse intr-un castron mai mare, adaugi condimentele toate, apoi rosiile, uleiul, vinul, amesteci totul, apoi rastorni in cratita pe foc si amesteci din cand in cand.
 Dupa ce a scazut, adaugi 1 ceasca cu apa si lasi sa fiarba.
Dupa ce au fiert legumele, adaugi hrisca scursa daca mai are apa si amesteci totul; dupa cateva minute potrivesti de gust, apoi se serveste.
 Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii