Ingrediente

1 cana cu boabe de hrisca
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
1 ardei iute
cateva buchetele de brocoli
cateva rosii cherry
10 ml ulei de masline
4 catei de usturoi
cateva pastai congelate sau proaspete
sare
putin cimbru
1 lingura oregano uscat
1 lingura boia dulce
100 ml vin alb

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:45min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Intr-un vas pui hrisca curatata de impuritati, spalata in multe ape reci, acoperita cu apa rece, vasul acoperit si el si se lasa pana a doua zi .
Toate legumele curatate, spalate, taiate cuburi sau rondele dupa preferinta, mai putin rosiile, sunt puse intr-un castron mai mare, adaugi condimentele toate, apoi rosiile, uleiul, vinul, amesteci totul, apoi rastorni in cratita pe foc si amesteci din cand in cand.
Dupa ce a scazut, adaugi 1 ceasca cu apa si lasi sa fiarba.
Dupa ce au fiert legumele, adaugi hrisca scursa daca mai are apa si amesteci totul; dupa cateva minute potrivesti de gust, apoi se serveste.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghiveci cu hrisca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghiveci cu hrisca