Ghiveci cu hrisca

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
105 minute
Complexitate
medie
Ghiveci cu hrisca

Ingrediente

  • 1 cana cu boabe de hrisca
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • cateva buchetele de brocoli
  • cateva rosii cherry
  • 10 ml ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • cateva pastai congelate sau proaspete
  • sare
  • putin cimbru
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingura boia dulce
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare

Intr-un vas pui hrisca curatata de impuritati, spalata in multe ape reci, acoperita cu apa rece, vasul acoperit si el si se lasa pana a doua zi .
Toate legumele curatate, spalate, taiate cuburi sau rondele dupa preferinta, mai putin rosiile, sunt puse intr-un castron mai mare, adaugi condimentele toate, apoi rosiile, uleiul, vinul, amesteci totul, apoi rastorni in cratita pe foc si amesteci din cand in cand.
Dupa ce a scazut, adaugi 1 ceasca cu apa si lasi sa fiarba.
Dupa ce au fiert legumele, adaugi hrisca scursa daca mai are apa si amesteci totul; dupa cateva minute potrivesti de gust, apoi se serveste.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)