- amestecati patrunjelul, menta si mararul cu usturoiul
- intr-o cratita de fonta (tuci) cu capac puneti 1/4 din ceapa tocata, 1/3 fasolea verde spalata, curatata si rupta in jumatati, 1/3 plantele aromatice si usturoiul, sare, piper si 1/3 din cantitatea de ulei apoi repatati pina cind o sa terminati cu ultima portie de ceapa si ulei
- acoperiti si lasati sa fiarba / coaca inabusit pina cind fasolea va fi moale (gata)
- adaugati zeama de lamiie, sare si piper daca mai trebuie
Serviti calda sau rece cu brinza greceasca feta sau cu telemeaua noastra buna si grasa de oaie, cu piine, felii de lamiie si masline Kalamata
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataAm descoperit această rețetă delicioasă la Ksenya, căreia îi mulțumesc pentru idee.
Tagliatelle cu fructe de mareRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii