Se pune la calit ceapa taiata marunt solzisori, ardeii curatati si taiati julien cu sare pana se inmoaie putin. Se adauga rosia taiata in cuburi mai maricele usturoiul taiat marunt si fasolea verde. Se adauga doua pahare de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa . La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt . Se pipereaza dupa gust si se serveste calda!
Poate fi folosita si drept garnitura sau mancata ca atare in perioada de post sau cura de slabire!
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii