Fasolea bine spalata se pune la fiert pentru cca 1 ora- 1 ora si jumatate. Daca nu s-a lasat cu o zi inainte la inmuiat, se poate sa dureze mai mult fierberea. Dupa prima jumatate de ora de fiert, am schimbat apa si am pus si jumatate de ceapa, morcovul si telina impreuna cu fasolea la fiert.
Intre timp, coacem ardeiul pe ochiul de la aragaz si prajim ceapa in putin ulei de masline impreuna cu rozmarinul.
Scurgem fasolea si indepartam morcovul, ceapa si telina.
In tocator sau in masina de tocat punem fasolea fiarta, ardelul curatat de pielita si seminte, ceapa prajita de unde am scos rozmarinul si usturoiul zdrobit si transformam totul intr-o pasta. Adaugam si sare si piper si omogenizam.
Se serveste pe felii de paine de casa.
Am găsit rețeta într-o revistă de pe aici, doar ouăle fierte le-am pus eu în plus ca să semene cu drob....
Rulada de carne tocata la cuptorDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii