Taiati in felii dovleceii, ceapa si cartofii, curatati.
Puneti-i intr-un bol mai mare impreuna cu usturoiul si patranjulelul verde, stropiti cu ulei si amestecati.
Condimentati cu sare, piper, boia, dupa gust si omogenizati.
Turnati intr-un vas termorezistent si adaugati 1 paharel de apa (cca 200 ml).
Acoperiti vasul cu folie de aluminiu.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 45 min, la 180 grade sau pana cand legumele sunt facute.
Intre timp, bateti ouale impreuna cu smantana si adaugati ½ din cascavalul ras.
Indepartati folia.
Turnati uniform amestecul cu smantana si presarati deasupra restul de cascaval ras.
Dati din nou vasul neacoperit la cuptor, pentru inca 15- 20 min sau pana cand cascavalul este topit si se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti portionat, cat este cald, presarat deasupra cu patrunjel verde, alaturi de o salata de rosii.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii