 
		
	Taiati in felii dovleceii, ceapa si cartofii, curatati. 
 Puneti-i intr-un bol mai mare impreuna cu usturoiul si patranjulelul verde, stropiti cu ulei si amestecati. 
 Condimentati cu sare, piper, boia, dupa gust si omogenizati. 
 Turnati intr-un vas termorezistent si adaugati 1 paharel de apa (cca 200 ml). 
 Acoperiti vasul cu folie de aluminiu. 
 Dati la cuptorul incins, pentru cca 45 min, la 180 grade sau pana cand legumele sunt facute. 
 Intre timp, bateti ouale impreuna cu smantana si adaugati ½ din cascavalul ras. 
 Indepartati folia. 
 Turnati uniform amestecul cu smantana si presarati deasupra restul de cascaval ras. 
 Dati din nou vasul neacoperit la cuptor, pentru inca 15- 20 min sau pana cand cascavalul este topit si se formeaza deasupra o crusta frumos rumenita. 
 Serviti portionat, cat este cald, presarat deasupra cu patrunjel verde, alaturi de o salata de rosii. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii