Se taie carnea cuburi si se rumenesc putin pe urma adaugam ceapa si ardeiul taiat marunt si le calm impreuna putin. Se adauga apoi putina apa si se lasa 10 minute la fiert cu carnea apoi se adauga ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza. Cand sunt fierte si a scazut apa se presare cu putina faina si se pune frisca si usturoiul pisat se mai fierb 2-3 min si se serveste cu mamaliguta sau pireu sau paste. Este foarte gustos si se poate servi cu aproape orice garnitura si salata verde.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii