Ciuperci Delicioase Cristina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • 200 ml frisca sau smantana dulce
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • carne de pui
  • curcan sau porc taiate cucati la alegere (se poate si fara)
  • sare piper

Mod de preparare

Se taie carnea cuburi si se rumenesc putin pe urma adaugam ceapa si ardeiul taiat marunt si le calm impreuna putin. Se adauga apoi putina apa si se lasa 10 minute la fiert cu carnea apoi se adauga ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza. Cand sunt fierte si a scazut apa se presare cu putina faina si se pune frisca si usturoiul pisat se mai fierb 2-3 min si se serveste cu mamaliguta sau pireu sau paste. Este foarte gustos si se poate servi cu aproape orice garnitura si salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Vinete grecesti
2
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca