Se curata zarzavatul Se toaca marunt morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul si se pun la fiert. Peste cca 15' se adauga ceapa verde tocata.
Se toaca marunt ceapa uscata si ciuperciele; se calesc in ulei +2 linguri apa. Cand s-au racit se amesteca cu faina si 1 ou. Din aceata compozitie se fac galusatele si se pun in oala cu ciorba.
Se fierbe borsul.
Roisiile se oparesc, se curata de coaja, se toaca marynt si se fierb 10 min. Cu putina apa.
Cand au fiert galustele se paseaza rosiile, se pune borsul, se potriveste gustul de sare. Se mai da un clocot.
Se drege cu galbenusul celullalt ou amnestecat frecat cu smantana. Se presara patrunjelul tocat
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii