- fierbeti putin, doar pina cind intra furculita in fasole, trebuie sa ramina destul de crocanta sau o coaceti la aburi, o scurgeti bine de apa daca ati ales sa o fierbeti in apa cu sare
- mixati fasolea cu sarea, piperul, oul si usturoiul pina obtineti un piure
- adaugati pesmet cit este nevoie ca sa obtineti o compozitie cu o consistenta nici prea moale nici prea tare, tocmai buna ca sa puteti forma chiftele rotunde de marimeaunei mingi de ping pong sau de golf pe care apoi le veti strivi usor intre palme (cu mainile ude)
- prajiti chiftelele in tigaia de teflon bine incalzita si fara ulei sau in cuptorul deja incalzit in tava
Serviti cu sos de iaurt si menta:
Iaurt grecesc/bulgaresc sau din cel foarte gras in are adaugati usturoi strivit sau tocat marunt il bateti bine cu mixerul vertical/blenderul pina devine cremos. Adaugati frunze prosapete de menta tocate marunt si chiar putina maioneza si suc de lamiie daca va place. Lasati sa se raceasca in frigider.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii