Se fierb cartofii in coaja ...intre timp se bat ouale se pune o lingurita rasa de cimbru sau oregano si branza data pe razatoare.
Se taie kaizerul sau baconul fasiute si se adauga in ouale batute.
Dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se taie cubulete mici si se adauga si acestia in vasul cu celelalte ingrediente...se adauga putin piper si se amesteca.
Se unge o tava cu ulei si apoi se rastoarna compozitia in tava se presara cascavalul ras deasupra si se da la cuptor pentru maxim 20 minute.Este gata cand capata o culoare aurie.
Se serveste calda cu o lingurita de smantana deasupra.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii