Cartofi cu telemea si afumatura la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Cartofi cu telemea si afumatura la cuptor

Ingrediente

  • 8 cartofi de marime medie
  • 6 oua
  • 300 g telemea veche de oi
  • 300 g kaizer afumat sau bacon
  • 100 g cascaval ras
  • 200 g smantana
  • cimbru sau oregano
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja ...intre timp se bat ouale se pune o lingurita rasa de cimbru sau oregano si branza data pe razatoare.
Se taie kaizerul sau baconul fasiute si se adauga in ouale batute.
Dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se taie cubulete mici si se adauga si acestia in vasul cu celelalte ingrediente...se adauga putin piper si se amesteca.
Se unge o tava cu ulei si apoi se rastoarna compozitia in tava se presara cascavalul ras deasupra si se da la cuptor pentru maxim 20 minute.Este gata cand capata o culoare aurie.


Se serveste calda cu o lingurita de smantana deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate