Budinca cu Brocoli si Cartofi

Complexitate
redusa
Budinca cu Brocoli si Cartofi

Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • 800 g - 1kg de brocoli
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • 3 rosii
  • 150 ml lapte
  • telemea si cascaval ras dupa placere
  • sare
  • piper
  • 2 nuci de unt

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se fierb, dar nu prea tare, pe jumatate, se oparesc brocolii in apa cu sare. Se unge o tava cu unt, se pune un rand de cartofi taiati felii subtiri, peste se pune un rand de brocoli, apoi branza rasa, felii de rosii, se repeta cu cartofi, brocoli, branza, rosii.

Se amesteca ouale cu smantana, lapte, sare, piper, un pic de delicat si se toarna peste, se coace la foc moderat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Salata de iarna asortata
2
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Papricas de Cartofi cu Pui
3
Mancaruri cu carne

Papricas de Cartofi cu Pui

Papricas de Cartofi cu Pui
Afumatura la untura
4
Piftie sau Racituri
5
Parteneri
Biscuiti Spritati
Bucataras.RO

Biscuiti Spritati

De foarte mult timp aveam in plan sa fac biscuiti spritati, mai ales ca imi plac toate prajiturile uscate. Si cum am primit...

Biscuiti Spritati
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti