Intr-o cratita, calim ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razatoare in putin ulei de masline, adaugam ardeii tocati marunt. Amestecam si lasam 2 -3 min sa se caleasca impreuna cu ceapa, adaugam conserva de rosii, pasta de tomate, 1 cana de apa.
Dovleceii curatati de coaja, ii tocam cubulete si ii adaugam in cratita, apa cat sa cuprinda dovleceii, condimente dupa gust, lasam sa fiarba cca. 5 min.
Adaugam orezul, mararul, foi de dafin si amestecam din cand in cand pana ce scade zeama.
Lasam sa se raceasca, adaugam la final patrunjelul.
Ardeii ii curatam si ii oparim putin cat sa se inmoaie.
Umplem ardeii cu compozitia, ii trecem prin faina si ii asezam in tava (pe fundul oalei am pus frunze de vita de vie), acoperim cu apa si ii lasam sa fiarba la foc mic.
Noi am servit cu sos de rosii!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii