Se amesteca bine carnea cu morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, orezul spalat bine, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.
Umplem ardeii cu aceasta compozitie. Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.
Pentru un gust mai bun, se rumenesc un pic in putin ulei, apoi se acopera cu apa cat sa-i acopere si se lasa la fiert aprox. o ora.
Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. o punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.
Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata proaspata, pentru a-i potenta aroma.
Pofta Buna!
Timp total: 1h 10min
Portii: 7
Reteta se gaseste si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne. Html
Se pot servi alaturi de salata de sfecla rosie.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatO reteta traditionala si reconfortanta, in care delicioasele mere se impletesc cu un aluat fin, preparat cu grija in propria...
Strudel cu mere din aluat de casa - fin si delicatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii