Ardei Umpluti cu Carne

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Ardei Umpluti cu Carne

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de porc;
  • ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am folosit cam 14 ardei) ;
  • 1 morcov ras;
  • 1 ceapa mare sau 2 mici;
  • sare
  • piper;
  • marar
  • patrunjel;
  • 1 cescuta cu orez;
  • 2 oua;
  • 1 lingurita de faina diluata intr-o cescuta de apa;
  • 2 linguri de bulion

Mod de preparare

Se amesteca bine carnea cu morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, orezul spalat bine, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 1 kg de carne se pune 1 lingurita cu sare.
Umplem ardeii cu aceasta compozitie. Putem pune cate un capac din rosie fiecarui ardei.
Pentru un gust mai bun, se rumenesc un pic in putin ulei, apoi se acopera cu apa cat sa-i acopere si se lasa la fiert aprox. o ora.

Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. o punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.

Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata proaspata, pentru a-i potenta aroma.


Pofta Buna!

Timp total: 1h 10min
Portii: 7

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http: //ancutsa-cuisine. Blogspot. Ro/2014/06/ardei-umpluti-cu-carne. Html
Se pot servi alaturi de salata de sfecla rosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura 2 creme
5
Romania

Prajitura 2 creme

Prajitura 2 creme