Ardei grasi cu sos de rosii

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,5 kg ardei
  • 1kg rosii
  • 2 cepe medii
  • ulei, faina, sare, eventual un ou

Mod de preparare

Ardeii se coc, sau se prajesc un ulei. Se sareaza si se lasa la racit apoi se curata de pielita (sau nu). Rosiile se dau prin razatoare sau se taie cubulete. Se pun la fiert pana scad. Intre timp se taie cepele marunt si se prajesc in ulei, cand sunt putin rumene se adauga o lingura de faina. Se mai lasa putin si se toarna sosul de rosii si ardeii. Se mai tine pe foc cca 15 min. Se poate drege cu ou.


reteta din Rep. M.
Se serveste drept garnitura sau simplu cu paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sos (dip) de Usturoi
4
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Dulceata de visine
Bucataras.RO

Dulceata de visine

Eu fac dulceata cum am mostenit de la bunica kg/kg, fara alte adaugiri.

Dulceata de visine
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Pariziene cu branza dulce
Gustos.RO

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce