In lingura de ulei tragem carnea pana se albeste. Varsam supa deasupra si lasam sa fiarba acoperit pana carnea este moale(daca este nevoie mai adaugam apa), lichidul sa fie total evaporat.
Dam deoparte, presuram cu faina si amestecam bine, adaugam mustarul si boabele. Varsam laptele si amestecam pe foc inca cam 5 minute. Saram, piperam dupa gust.
Se pune uleiul de masline la incins, aruncam in olita morcovul si telina, se acopera cu un capac, amestecam cu lingura sa nu se prinda si lasam pana sa se rumeasca.
Servim carnita cu paste si legumele.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii