Vita cu mustar, paste, legume cu ulei de masline

Complexitate
redusa
Vita cu mustar, paste, legume cu ulei de masline

Ingrediente

  • 500g de carne de vitel tanar(porc)taiata foarte fin
  • 1 cana de supa de legume
  • 1 lingura de ulei
  • sare,piper
  • 1 lingurita rasa de faina
  • 2 linguri de mustar mediu
  • 1 lingura de mustar iute
  • 2 linguri de boabe de mustar
  • 1 pahar de lapte de soia
  • Paste natur fierte in apa cu sare si trecute prin unt
  • Morcov si telina taiate marunt

Mod de preparare


In lingura de ulei tragem carnea pana se albeste. Varsam supa deasupra si lasam sa fiarba acoperit pana carnea este moale(daca este nevoie mai adaugam apa), lichidul sa fie total evaporat.

Dam deoparte, presuram cu faina si amestecam bine, adaugam mustarul si boabele. Varsam laptele si amestecam pe foc inca cam 5 minute. Saram, piperam dupa gust.

Se pune uleiul de masline la incins, aruncam in olita morcovul si telina, se acopera cu un capac, amestecam cu lingura sa nu se prinda si lasam pana sa se rumeasca.

Servim carnita cu paste si legumele.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Zucchini cu pui si mozzarella

Zucchini cu pui si mozzarella

Zucchini cu pui si mozzarella
Cele mai apreciate rețete
Dulceata de visine
1
Chec Zebra
2
Dulciuri

Chec Zebra

Chec Zebra
Prajitura Tosca - un desert imbietor
3
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Desert tarta cu fructe de padure
Bucataras.RO

Desert tarta cu fructe de padure

Cand ai pofta de ceva dulce si bun si care sa nu necesite foarte multa munca, aceasta tarta este solutia cea mai rapida!...

Desert tarta cu fructe de padure
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Culinar.RO

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Retete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Compot de visine pentru iarna
Gustos.RO

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Rulouri cu nectarine și gorgonzola
Rulouri cu nectarine și gorgonzola - Un aperitiv rafinat și surprinzător, combinând dulceața nectarinelor cu gustul... citeste mai mult
Rulouri cu nectarine și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate