Vita cu mustar, paste, legume cu ulei de masline

Complexitate
redusa
Vita cu mustar, paste, legume cu ulei de masline

Ingrediente

  • 500g de carne de vitel tanar(porc)taiata foarte fin
  • 1 cana de supa de legume
  • 1 lingura de ulei
  • sare,piper
  • 1 lingurita rasa de faina
  • 2 linguri de mustar mediu
  • 1 lingura de mustar iute
  • 2 linguri de boabe de mustar
  • 1 pahar de lapte de soia
  • Paste natur fierte in apa cu sare si trecute prin unt
  • Morcov si telina taiate marunt

Mod de preparare


In lingura de ulei tragem carnea pana se albeste. Varsam supa deasupra si lasam sa fiarba acoperit pana carnea este moale(daca este nevoie mai adaugam apa), lichidul sa fie total evaporat.

Dam deoparte, presuram cu faina si amestecam bine, adaugam mustarul si boabele. Varsam laptele si amestecam pe foc inca cam 5 minute. Saram, piperam dupa gust.

Se pune uleiul de masline la incins, aruncam in olita morcovul si telina, se acopera cu un capac, amestecam cu lingura sa nu se prinda si lasam pana sa se rumeasca.

Servim carnita cu paste si legumele.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici