Pune ciolanul afumat la fiert in apa rece cu sare, boabe de piper si dafin. Pregateste restul ingredientelor: taie ceapa pestisor, varza si gogosarii in creste lungi, rosiile in rondele. Pune tigaia la foc, prajeste boabele de chimen, toarna ulei si cand este fierbinte caleste ceapa si crestele de gogosar.
Adauga crestele de varza si rumeneste-le pe ambele parti. Presara boia de ardei si stinge cu zeama in care a fiert ciolanul. Potriveste de sare si piper, adauga crengute de cimbru, rosiile rondele si fierbe pana cand varza se inmoaie fara sa devina flasca, impreuna cu ciolanul fiert in prealabil.
Ingroasa cu o lingura de amidon sau faina desfacuta in apa rece.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii