Pune ciolanul afumat la fiert in apa rece cu sare, boabe de piper si dafin. Pregateste restul ingredientelor: taie ceapa pestisor, varza si gogosarii in creste lungi, rosiile in rondele. Pune tigaia la foc, prajeste boabele de chimen, toarna ulei si cand este fierbinte caleste ceapa si crestele de gogosar.
Adauga crestele de varza si rumeneste-le pe ambele parti. Presara boia de ardei si stinge cu zeama in care a fiert ciolanul. Potriveste de sare si piper, adauga crengute de cimbru, rosiile rondele si fierbe pana cand varza se inmoaie fara sa devina flasca, impreuna cu ciolanul fiert in prealabil.
Ingroasa cu o lingura de amidon sau faina desfacuta in apa rece.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii