Varza cu Carnatzi la Cuptor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Varza cu Carnatzi la Cuptor

Ingrediente

  • 1 varza mai mica
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingurita chimion
  • 2 carnati picanti
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca de bulion
  • 1 ceasca de apa
  • 1 cesca de smantana

Mod de preparare

Se taie ardeii cubulete si jumatate din ei se pun la calit in ulei intr-un vas rezistent la cuptor. Intre timp se taie varza fideluta si se imparte cantitatea in doua. Peste ardeii deja caliti se aduga 1 strat de varza apoi un strat de ardei si iarasi un strat de varza.

Carnatii se taie pe lungime si se pun deasupra verzei impreuna cu chimionul, bulionul, apa, sarea si piperul. Se pune in cuptor timp de 45 minute la 150 grade. Cand este gata, se aduga smantana.

Pofta mare!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Biscuiti prajiti-Banane prajite
5
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Parteneri
Sufleu de branzeturi
Bucataras.RO

Sufleu de branzeturi

Ce sa va mai spun...o pufosenie delicioasa!

Sufleu de branzeturi
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti