Se taie ardeii cubulete si jumatate din ei se pun la calit in ulei intr-un vas rezistent la cuptor. Intre timp se taie varza fideluta si se imparte cantitatea in doua. Peste ardeii deja caliti se aduga 1 strat de varza apoi un strat de ardei si iarasi un strat de varza.
Carnatii se taie pe lungime si se pun deasupra verzei impreuna cu chimionul, bulionul, apa, sarea si piperul. Se pune in cuptor timp de 45 minute la 150 grade. Cand este gata, se aduga smantana.
Pofta mare!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDulceața de fragi este o delicatesă între dulcețuri și se face chiar mai ușor și mai repede decăt cea de...
Dulceata de fragiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii