Se toaca toate ingredientele mai sus mentionate in suvite cat mai subtirii dupa care se adauga sosul de soia si putina sare. Se lasa la macerat si dupa, se calesc intr-o tava de teflon unsa cu putin ulei.
Este o reteta relativ simpla si avand in vedere ca sunt tanara in "ale gatitului", mancaciosii mei savureaza pana la ultima şuviţă :P.
Se poate servi alaturi de o garnitura de orez sau daca sunteti ''manicartofari'' puteti arunca si niste cartofi frantuzesti.
P.S. Pozele le voi atasa in curand, cand o vei reprepara :) si momentan am vechime de o zi in culinariada noastra :). . . . . Brb :*
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii