Tort Paccheri cu carne

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie
Tort Paccheri cu carne

Ingrediente

  • Carne tocată amestec vita-porc cca. 1000 g
  • Ceapă galbenă 1 bucată
  • Ulei de masline
  • Sare de mare
  • Piper proaspăt măcinat
  • Oregano Delikat 1 linguriță
  • Condimente pentru chiftele 1 plic
  • Bulion Panacris 500 ml
  • Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
  • Parmesan/cașcaval ras cca. 100 g

Mod de preparare

Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă. Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare, piper și oregano.
Apoi se adaugă la ceapa călită și se lasă la gătit la foc mic cca. 5 minute, amestecându-se încet, până ce se înglobează toate ingredientele.
Se adaugă jumătatea din cantitatea totală de bulion și se amesetecă până ce se obține o pasta omogenă.
Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri din bulion, cât să acopere fundul, apoi se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.
După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de carne cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.
La final se adaugă restul bulionului cât să acopere pastele și se dă la gătit cca. 35 minute la foc mediu, acoperit.
Spre finalul fierberii se poate adaugă, parmesan sau cașcaval ras, lăsându-se la gătit încă 5 minute neacoperit.
Spor și poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci
Haiose

Haiose

Haiose
Cele mai apreciate rețete
Salata de boeuf (pentru Craciun)
1
Aperitive

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)
Piersici
2
Dulciuri

Piersici

Piersici
Braduti dulci
3
Dulciuri

Braduti dulci

Braduti dulci
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Dulciuri

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
5
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Parteneri
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte
Bucataras.RO

Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte

Vazusem reteta aceasta pe internet si mi s-a parut interesanta, mai ales partea cu laptele si am zis sa o incerc si eu. A...

Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post