Tort Paccheri cu carne

Postat pe: 09-11-2018
(0)

Ingrediente

Carne tocată amestec vita-porc cca. 1000 g
Ceapă galbenă 1 bucată
Ulei de masline
Sare de mare
Piper proaspăt măcinat
Oregano Delikat 1 linguriță
Condimente pentru chiftele 1 plic
Bulion Panacris 500 ml
Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
Parmesan/cașcaval ras cca. 100 g

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă. Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare, piper și oregano.
Apoi se adaugă la ceapa călită și se lasă la gătit la foc mic cca. 5 minute, amestecându-se încet, până ce se înglobează toate ingredientele.
Se adaugă jumătatea din cantitatea totală de bulion și se amesetecă până ce se obține o pasta omogenă.
Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri din bulion, cât să acopere fundul, apoi se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.
După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de carne cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.
La final se adaugă restul bulionului cât să acopere pastele și se dă la gătit cca. 35 minute la foc mediu, acoperit.
Spre finalul fierberii se poate adaugă, parmesan sau cașcaval ras, lăsându-se la gătit încă 5 minute neacoperit.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tort Paccheri cu carne" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Paccheri cu carne