Tocanita de ceapa

Postat pe: 06-11-2017
(0)

Ingrediente

1 kg ceapă
1/2 piept mare de pui
pastă de tomate
sare
piper
ulei
1 foaie de dafin
tarhon

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Se curăţă cepele şi se taie juliene.

Pieptul de pui se taie făşii.

Se pun împreună la călit în ulei, apoi se adaugă apă, pastă de tomate, foaia de dafin şi tarhon şi se dă vasul la cuptor.

Când a scăzut bine, se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se poate servi şi caldă şi rece cu mămăliguţă.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de ceapa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de ceapa