Carnea o spalam bine in apa rece, o taiem bucati si o condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie, punem uleiul, dupa ce s-a incins punem carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti, adaugam si o cana de apa, dupa ce a scazut punem ceapa taiata bucati mai mari si o lasam sa se prajeasca pana devine lucioasa si usor lipicioasa.
Servim alaturi de mamaliguta calda si muraturi!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorO salata calda cu caracatita as zice ca e binevenita zilele acestea.
Salata calda cu caracatitaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii