Carnea o spalam bine in apa rece, o taiem bucati si o condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie, punem uleiul, dupa ce s-a incins punem carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti, adaugam si o cana de apa, dupa ce a scazut punem ceapa taiata bucati mai mari si o lasam sa se prajeasca pana devine lucioasa si usor lipicioasa.
Servim alaturi de mamaliguta calda si muraturi!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii