Preparare :
Carnea am portionato bucatele mai mici .
Ceapa am taiat-o marunt , ardeii se curata de seminte si se taie fasii subtirele ,iar usturoiul il tocam marunt sau il dam prin presa.
Incingem cei 100 ml ulei si calim pe el ceapa, usturoiul tocat marunt si carnea. Adaugam ardeii taiati felii si calim impreuna timpm de cateva secunde dupa care adaugam cei 100 ml bulion si condimentam cu sare, piper si cimbru. Punem apa cat sa acopere carnea , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana carnea e bine fiarta (daca carnea nu e bine fiarta mai adaugam putina apa) si zeama scade ramanand un sos mai grosut. Presaram deasupra patrunjel verde ,lasam sa dea un clocot si iata tochitura sta sa fie servita cu o mamaliguta frecata pe care eu nu am mai facut-o Laughing
Am servit tochitura cu pireu de cartofi .
M-am inspirat de la Ligia Bxl.......https://www.bucataras.ro/retete/brioche-cu-crema-de-patiserie-68912.html ...dar am facut...
Desert brioche cu crema de vanilie nuca si ciocolataCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii