Preparare :
Carnea am portionato bucatele mai mici .
Ceapa am taiat-o marunt , ardeii se curata de seminte si se taie fasii subtirele ,iar usturoiul il tocam marunt sau il dam prin presa.
Incingem cei 100 ml ulei si calim pe el ceapa, usturoiul tocat marunt si carnea. Adaugam ardeii taiati felii si calim impreuna timpm de cateva secunde dupa care adaugam cei 100 ml bulion si condimentam cu sare, piper si cimbru. Punem apa cat sa acopere carnea , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana carnea e bine fiarta (daca carnea nu e bine fiarta mai adaugam putina apa) si zeama scade ramanand un sos mai grosut. Presaram deasupra patrunjel verde ,lasam sa dea un clocot si iata tochitura sta sa fie servita cu o mamaliguta frecata pe care eu nu am mai facut-o Laughing
Am servit tochitura cu pireu de cartofi .
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorPrima data am vazut acest fel de zacusca anul trecut, la Ina-bucataras dragalas si am stiut din start ca o sa-mi placa, dar...
Zacusca de macrouMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii