Cureti carnea de pielite, o speli in cratita bine acoperita, fara sa mai adaugi apa si o tai in bucati potrivite, apoi o rumenesti in untura bine incinsa.
Adaugi ceapa taiata solzisori, dupa care, odata ce acestea se inmoaie, adaugi rosiile curatate de pielite si taiate felii.
Condimentezi cu sare si piper, dupa care lasi sa fiarba inabusit in cratita bine acoperita, fara sa mai adaugi apa.
Puteti sa serviti cu patrunjel verde tocat.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii