Tocanita din Carne de Porc si Rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 125 g ceapa
  • 500 g rosii
  • 100 g untura
  • patrunjel verde tocat marunt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cureti carnea de pielite, o speli in cratita bine acoperita, fara sa mai adaugi apa si o tai in bucati potrivite, apoi o rumenesti in untura bine incinsa.

Adaugi ceapa taiata solzisori, dupa care, odata ce acestea se inmoaie, adaugi rosiile curatate de pielite si taiate felii.

Condimentezi cu sare si piper, dupa care lasi sa fiarba inabusit in cratita bine acoperita, fara sa mai adaugi apa.
Puteti sa serviti cu patrunjel verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc