Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.
Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.
Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.
Morcovul il curatam si spalam .
Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.
Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam boia, sare si piper.
Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.
Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .
La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!
O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii