Carnea de vitel se spala si se taie bucati mai mici.
Ceapa curatata si spalata se taie pestisori.
Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii nu foarte subtiri, iar morcovii, spalati, curatati se taie rondele.
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.
Carnea se inabusa in untura sau ulei cu o cescuta cu apa pana se inmoaie putin, eventual mai adaugam apa, daca aceasta se evapora complet.
Se adauga ceapa, se calesc impreuna cateva minute, punem ardeiul gras, morcovii si apa.
Lasam sa fiarba, iar cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii, boiaua, foile de dafin si apa cat sa-i acopere.
La final, adaugam pasta de tomate, mai fierbem cateva minute, potrivim de sare si piper si presaram deasupra patrunjel si marar.
Sa aveti pofta!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieAm vazut reteta de https://www.bucataras.ro/retete/soft-french-bread-rolls-84156.html a Rocsanei si le-am pus gand rau,...
Desert Nutella French RollsSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii