Pune pieptul de vita la fiert in apa cu sare si legumele potrivite unei supe: 1/2 ceapa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 1/2 telina radacina. Fierbe pana carnea este moale si osul si-a lasat intreaga aroma.
Taie cuburele antricotul de vita. Curata si taie cuburi mari prazul, ardeii, cepele si tijele de telina. Da prin faina bucatile de vita. Pune o tigaie larga si neaderenta pe foc, asteapta sa se infierbante, toarna uleiul si untul, asteapta sa se infierbante si adauga carnea de vita.
Prajeste pe toate partile si adauga prazul, telina, ardeii. Caleste-le. Stinge cu vin, asteapta sa se evapore alcoolul si adauga supa de piept de vita.
Condimenteaza: boabe de piper negru, ienupar, frunze de dafin, salvie, cimbrisor. Adauga rosiile decojite si potriveste de sare. Acopera si fierbe la foc mic timp de 2 ore. Scoate capacul, adauga carotele, fierbe 5 minute si adauga cartofii.
Cand totul este fiert, adauga fasolea rosie fiarta in prealabi, 6 catei de usturoi taiati felioare fine, amesteca cu grija si acopera pana aromele se imbina armonios. Serveste ori cu mamaliga fiarta cu unt, parmezan si amestecata cu telemea, ori cu felii de bagheta prajita cu unt si frecata cu usturoi.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii