Tocanita de Porc Delicioasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de porc
  • 3 cepe
  • 3 rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 kg cartofi
  • o lingurita boia dulce
  • un varf de boia iute
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se spala bine, apoi se pune in ulei la foc mic si se lasa la rumenit. Cand a prins o crusta aurie se scoate si se tine la cald.

In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga morcovul dat pe razatoare, usturoiul taiat marunt, rosiile cubulete si carnea de porc. Se acopera cu apa calda cat sa acopere carnea, se pune boia, sare si piper dupa gust.

Cand carnea e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete. Se mai lasa pe foc pana cand cartofii sunt fierti.

Aceasta tocanita este delicioasa atunci cand este servita cu smantana.

Pentru cei care doresc mancarea mai picanta se mai poate adauga ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa