Se taie carnea bucatele si se spala bine, apoi se pune in ulei la foc mic si se lasa la rumenit. Cand a prins o crusta aurie se scoate si se tine la cald.
In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga morcovul dat pe razatoare, usturoiul taiat marunt, rosiile cubulete si carnea de porc. Se acopera cu apa calda cat sa acopere carnea, se pune boia, sare si piper dupa gust.
Cand carnea e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete. Se mai lasa pe foc pana cand cartofii sunt fierti.
Aceasta tocanita este delicioasa atunci cand este servita cu smantana.
Pentru cei care doresc mancarea mai picanta se mai poate adauga ardei iute.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii