Taiem carnea de porc cubulete.
 Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.
 Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.
 Turnam supa si fierbem sub capac, pana cand lichidul scade la jumatate.
 Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, lingurita de bulion,frunza de dafin ,condimentam si lasam sa scada tocanita.
 La sfarsit presaram verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii