Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 5 cepe
  • 5 ardei copti(am avut la congelator)
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o lingurita bulion
  • 500 ml supa
  • 100 ml ulei
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel

Mod de preparare

Taiem carnea de porc cubulete.
Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.
Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.
Turnam supa si fierbem sub capac, pana cand lichidul scade la jumatate.
Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, lingurita de bulion,frunza de dafin ,condimentam si lasam sa scada tocanita.
La sfarsit presaram verdeata tocata marunt. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
3
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Salam de biscuiţi reţetă
4
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Parteneri
Supa de pui cu galuste
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin