Spalati costita si o puneti la fiert; lasati sa fiarba cam 20 minute, dupa care schimbati apa si o puneti din nou la fiert. Taiati ceapa şi morcovii. Dupa ce este fiarta carnea, adaugati ceapa, morcovii si gogosarii de la borcan. Pe urma se pune secretul gustului, piper si putin curry.
Lasati sa fiarba toate impreuna, până sunt fierţi morcovii. Trageti la o parte oala, bateti ouale si adaugati tot in oala. La urma mai adaugati smantana si verdeata.
Trebuie incercata, este foarte gustoasa si foarte usor de preparat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSunt niste cornulete delicioase care se topesc in gura! "Bunatati pentru Craciun"
Desert cornulete cu gem de prune si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii