Spalati costita si o puneti la fiert; lasati sa fiarba cam 20 minute, dupa care schimbati apa si o puneti din nou la fiert. Taiati ceapa şi morcovii. Dupa ce este fiarta carnea, adaugati ceapa, morcovii si gogosarii de la borcan. Pe urma se pune secretul gustului, piper si putin curry.
Lasati sa fiarba toate impreuna, până sunt fierţi morcovii. Trageti la o parte oala, bateti ouale si adaugati tot in oala. La urma mai adaugati smantana si verdeata.
Trebuie incercata, este foarte gustoasa si foarte usor de preparat.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii