Spalati costita si o puneti la fiert; lasati sa fiarba cam 20 minute, dupa care schimbati apa si o puneti din nou la fiert. Taiati ceapa şi morcovii. Dupa ce este fiarta carnea, adaugati ceapa, morcovii si gogosarii de la borcan. Pe urma se pune secretul gustului, piper si putin curry.
Lasati sa fiarba toate impreuna, până sunt fierţi morcovii. Trageti la o parte oala, bateti ouale si adaugati tot in oala. La urma mai adaugati smantana si verdeata.
Trebuie incercata, este foarte gustoasa si foarte usor de preparat.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii