Ardeii se coc, apoi se curata si se taie fasiute sau cubulete. Eu am dat in cateva clocote inainte pulpele de pui.
Intr-un vas punem la incins cu cateva linguri de apa sau supa de pui uleiul de masline, adaugam ceapa tocata marunt lasam 5 minute si punem sucul de rosii sau bulionul desfacut in 250-300 ml supa de pui.
Lasam sa fiarba ceapa, punem carnea si ardeiul copt taiat. Asezonam cu sare si piper si mai lasam pe foc sa se imbine toate aromele. Intre timp daca tocana mai necesita zeama puteti adauga supa de pui.
Intr-un castron dizolvam amidonul in cateva linguri cu apa rece si turna peste mancare... lasam sa dea in clocot 5 minute apoi punem verdeata tocata.
Se serveste rece sau calda cu mamaliga sau paine.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii