Se spala, se curata si se taie julien legumele. Scaricica de porc o taiem bucati si o spalam.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Punem la calit ceapa, apoi adaugam morcovul si la sfarsit ardeii.
Cand toate au devenit sticloase se adauga carnea, apa cat sa le cuprinda si se da la cuptor circa 20 min. Adaugam apoi cartofii, pasta de tomate, sarea si se lasa la cuptor pana cand cartofii sunt fierti.
Se adauga verdeata tocata marunt. Servim alaturi de muraturi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii