Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite.
Ceapa o curatam, o tocam, morcovul il curatam, il taiem in doua pe lungime apoi rondele.
Ardeiul kapia si cel galben il curatam de seminte si il facem cubulete.
Cartofii ii punem sub jetul de apa si ii radem cu un cutit.
Intr-o cratita incingem uleiul, rumenim cotletul pe ambele parti.
Punem 2 cani de apa si lasam sa fiarba 15-20 de minute, apoi dam drumul legumelor, in afara de cartofi.
Dam gust cu sare si piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba, pana carnea este patrunsa mai bine de jumatate.
In acest moment dam drumul cartofilor noi intregi, daca sunt mai mari ii taiati pe jumatate, si cand sunt si acestia patrunsi, turnam sucul de rosii de casa. Daca este nevoie mai adaugati apa, dar calda.
O stropim cu vin, mai lasam 4-5 minute, timp in care invartim in ea, iar la final punem mararul verde tocat marunt si tragem tocana de pe foc.
Lasam putin sa se racoreasca si servim.
Merge perfect cu niste muraturi.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii