Tocana cu carne de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel 750 g
  • ulei 150 g
  • rosii 300 g
  • cartofi 600 g
  • ciuperci 200 g
  • ceapa 200 g
  • cimbru 1/2 fir
  • usturoi 20 g
  • faina 20 g
  • verdeata 2 leg
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se curata carnea de miel de pielite, se spala, se taie bucati, cate 4-5 la portie, se sareaza si se prajeste in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt. O data calita ceapa se adauga rosiile taiate cuburi, curatate de pielita si seminte si se mai trag cateva minute. Se adauga faina, mujdeiul de usturoi, cimbrul, piperul (boabe) si sarea. Se stinge cu apa fierbinte si se da vasul la cuptor. Se calesc ciupercile in ulei. Cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii taiati cuburi, ciupercile taiate felii si se da vasul din nou la cuptor pentru 30 min. La sfarsit se adauga verdeata tocata si se mai dau cateva clocote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie