Se curata cartofii, morcovii si se desprinde conopida de cotor, se spala si se pun la fiert, dar nu mult pentru a nu se sfarama.
Carnea tocata se amesteca cu orezul si cu condimentele si se intinde intr-o tava unsa cu ulei (eu am folosit untura ... e mai bun;) ).
Legumele dupa ce au fiert, se taie rondele si se aseaza in straturi peste amestecul de carne tocata si orez si se condimenteaza si ele. Peste se adauga 1-2 cani apa apoi se da la cuptor la foc mediu timp de aproximativ o ora.
Tocalegul se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii