Merele si gutuile taiate felii mari se calesc putin in cateva lg de ulei de masline, se scot pe o farfurie si in uleiul ramas punem la prajit copanelele nu inainte de a le da cu sare piper si condiment pentru carne. Intr-o tava pe care am imbracat-o in staniol (nu e neaparat nevoie) punem cartofii taiati felii mari, morcovul si el taiat mare, merele si gutuile calite, copanelele, cateva buchetele de conopida, felii de gogosar, felii de telina si piersica.
In uleiul ramas de la prajit copanelele adaugam vinul, mierea sare piper, si 200 ml apa dam in cateva clocote si turnam peste aranjamentul din tava.
Acoperim cu o folie de staniol si dam tava la cuptor pentru 45 de min la foc mediu. Ultimele 10 min lasam tava descoperita ca sa se gratineze putin.
Dupa ce a fost scoasa din cuptor garnisim tava cu felii de lamaie si frunze de patrunjel
Pofta buna !
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar...
Pizza prosciutto e funghiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii